top of page


Sofralara Ulaşan Fazla Lezzetler: Kaptın Kaptın ile Sürdürülebilir Alışveriş
Bir fırının kepenkleri kapanırken raflarda kalan sıcak poğaçaları düşünün. Akşamın kalabalığı dağıldığında, vitrinde hâlâ ışıl ışıl görünen pastaları… Gün boyu onlarca elin değdiği, özenle hazırlanmış yemekler, sandviçler, tatlılar… Ama ertesi sabah satılamayacakları için çöpe giden koca bir emek. Türkiye’de Gıda İsrafının Boyutu Türkiye’de her yıl milyonlarca ton gıda çöpe gidiyor. Bu israfın önemli bir kısmı da işletmelerin gün sonunda ellerinde kalan ürünlerinden kaynaklan
38 dakika önce2 dakikada okunur


Gel-Al Modeli Nedir? Neden Teslimatsız Alışveriş Tercih Ediliyor?
Teslimatsız Alışveriş Son yıllarda dijitalleşmeyle birlikte yemek siparişi alışkanlıklarımız büyük bir dönüşüm yaşadı. Kurye teslimatlı...
17 Tem2 dakikada okunur


🌍 Dünya Devlerinden Güç Alıyoruz: Kaptın Kaptın’a Global Destek Yağmuru!
Kaptın Kaptın: Küresel Destekle Büyüyoruz Girişimcilik yolculuğumuzda yalnız değiliz. Kaptın Kaptın, sadece kullanıcılar ve işletmeler...
2 Tem2 dakikada okunur
bottom of page



